Добредојдовте на официјалната веб-страница на Музата Sarovar Portico Њу Делхи. .

Use our Power Search to compare the official website rate with 200+ sites with one click.

INR| |
Monthly Availability  

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Lowest Available Rates from

INR5900/Night

LOWEST PER NIGHT PRICE
Official Website

INR 5900

View Rates

INR 6202

View Rates

INR 6351

View Rates

INR 6553

View Rates

Click on view rates to select your dates and compare and book the lowest rates.

Муза Sarovar Portico

А-1, Chirag енклава, Нехру Место Њу Делхи
Вашиот хост : муза Sarovar Portico

Се наоѓа во Њу Делхи нуди бутик искуство на зафатен патник во раздвижениот Нехру Место познат како Asiass најголемиот ИТ пазар hubThe муза Sarovar Portico е стратешки лоцирана во Њу Делхи хотелот нуди бутик искуство на зафатен патник во раздвижениот Нехру Место познат како Asias големина ИТ пазарот центар хотелот комбинира стил и елеганција со удобност во рамките на своите современи ентериери гости за двете бизнис и слободно време патник биле згрижени во хотелот Прочитајте повеќе за Муза Sarovar Portico New Delhi

Одалеченост :   17 Km | 15 Km | 13 Km

Изберете ја вашата валута