Mirë se vini në faqen zyrtare të Muse Sarovar Portico (Nehru Vendi) në Nju Delhi. Përzgjidhni datat tuaja dhe kërkoni për çmimet më të ulta në dispozicion dhe marrëveshjet për qëndrimin tuaj..

Use our Power Search to compare the official website rate with 200+ sites with one click.

INR| |
Monthly Availability  

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Lowest Available Rates from

inr6099/Night

LOWEST PER NIGHT PRICE
Official Website

inr 6099

View Rates

inr 6431

View Rates

inr 6565

View Rates

inr 6798

View Rates

Click on view rates to select your dates and compare and book the lowest rates.

The Muse Sarovar Portico (Nehru Place)

A-1, Chirag Enclave, Nehru Place New Delhi
Your Host: The Muse Sarovar Portico

Located in Delhi offers a boutique experience to the busy traveller in bustling Nehru Place renowned Read more about The Muse Sarovar Portico (Nehru Place) New Delhi

Distances:   17 Km | 15 Km | 13 Km

View availability for the next 12 months.

February
The Muse Sarovar Portico (Nehru Place), New Delhi - All available date for the February
March
The Muse Sarovar Portico (Nehru Place), New Delhi - Sold out date for the March
April
The Muse Sarovar Portico (Nehru Place), New Delhi - Booking dates available for April
May
The Muse Sarovar Portico (Nehru Place), New Delhi - Plan your stay with availability dates May
June
The Muse Sarovar Portico (Nehru Place), New Delhi - Available Dates for the June
July
The Muse Sarovar Portico (Nehru Place), New Delhi -  Sold out dates for the July official website
August
 The Muse Sarovar Portico (Nehru Place), New Delhi - Find Dates for the August
September
The Muse Sarovar Portico (Nehru Place), New Delhi - Check Availability for the September Plan your stay
October
The Muse Sarovar Portico (Nehru Place), New Delhi -  Check Sold out date for the October
November
The Muse Sarovar Portico (Nehru Place), New Delhi - View sold out rooms for November
December
The Muse Sarovar Portico (Nehru Place), New Delhi - Find Rooms Avaialble for the December
January
The Muse Sarovar Portico (Nehru Place), New Delhi - View Availability for the January

Select your currency